Και ο Υφυπουργός Εξωτερικών στο Run Greece

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος δηλώνει κι αυτός παρών στο μεγάλο αθλητικό γεγονός, το Run Greece Αλεξανδρούπολης.

Ο Θρακιώτης υφυπουργός βρέθηκε στα γραφεία του Εθνικού για να κάνει την εγγραφή του στο 1ο Run Greece, που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου. Ο κ. Γεροντόπουλος είναι γνωστός λάτρης του αθλητισμού, όπως δηλώνει όμως με ελλιπή γύμναση λόγω μειωμένου ελεύθερου χρόνου, προτρέποντας του κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, του Έβρου και όλης της Θράκης, να τολμήσουν να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα στη ζωή τους.

Συγκεκριμένα να τρέξουν ή να περπατήσουν στο Run Greece αλλάζοντας τρόπο ζωής, κάνοντας τον πιο υγιεινό, πιο κινητικό, πιο ζωντανό. Επίσης ο υφυπουργός εξωτερικών τόνισε ότι πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, μιας και θα υπάρχει η δημόσια τηλεόραση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η επαρχία και ιδιαίτερα η ακριτική Θράκη, ξέρει να στηρίζει τέτοια μεγάλα γεγονότα και μάλιστα να πρωτοπορεί.

Τέλος αναφέρθηκε και στην μεγάλη ευκαιρία προβολής της περιοχής, αυξάνοντας μέσω του αθλητικού τουρισμού, τους λάτρεις της περιοχής μας.