Ισοπαλος στην πρόβα τζενεράλε ο Έβρος Σουφλίου στους Προσκυνητές

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε με την Δόξα Προσκυνητών στην Κομοτηνή ο Έβρος Σουφλίου, στον αγώνα που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την άλλη εβδομάδα και της αναμέτρησης με την Δόξα στην Δράμα. 

 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δραγανίδη μετά από χέρι του Ζουμπιάδη, μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα μέσα του πρώτου μέρους η Δόξα ισοφάρισε με πλασέ του Βάσκου μέσα από την περιοχή και μετά από ασίστ του Σταύρου. Το Σουφλί ξαναπροηγήθηκε με κεφαλιά Ευφραιμίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με σουτ του Ξενάκη.

Όπως αναφέρει το rodopisports που κάλυψε τον αγώνα, μετά το παιχνίδι και οι δυο αποστολές των ομάδων συνέφαγαν αφοί τις δεξιώθηκε ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών κ. Λιάγκης, ενώ πέρα από το παιχνίδι, αξιοσημείωτη η επανεμφάνιση του διαιτητή Δρούζα που κάνει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία ως Δόκιμός στον Προβατώνα.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Παπαδόπουλος, Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Ζάνταλης, Γεμενετζής, Ξενάκης Στέλιος, Ξενοδοχίδης, Ξενάκης Φώτης, Σταύρου, Γιαννακίδης, Βάσκος. Έπαιξαν και οι Τσώνης, Λιάρος
ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Λαμπρινάκης, Μπάμιος, Δραγανίδης, Τσαπάνης, Ευφραιμίδης, Εμρέ, Αντωνιάδης Ν, Ερκάν, Ντόλας, Στέρεφ. Έπαιξαν και οι Παναγιώτου, Αντωνιάδης Γ, Κάρεν, Βογιατζής, Ναθαναηλίδης, Γωνιάδης, Κυπραίος, Ζάχος, Γκουτζέλης.