Φιλική νίκη της Ασπίδας επί του Αρίωνα δυο μέρες μετά την ήττα στην Καβάλα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συνέχεια των φιλικών αναμετρήσεων για την Ασπίδα Ξάνθης που μετά την ήττα από την Ένωση στην Καβάλα την Παρασκευή, αντιμετώπισε στο Εύμοιρο τον Αρίωνα κερδίζοντας 86-67.

Μια καλή ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους είχαν οι προπονητές Ασπίδας και Αρίων Ξάνθης στο γήπεδο του Ευμοίρου ,με την Ασπίδα νε κερδίζει μετά από 5 δεκάλεπτα (!!!) με 86-67.

Ο προπονητής της Ασπίδας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ηλικιακά παίκτες της ομάδας, ξεκουράζοντας τους μεγαλύτερους  μετά το δυνατό φιλικό με την Ένωση στην Καβάλα, όπου η Ασπίδα ηττήθηκε από την Καβάλα που αγωνίζεται στην Α2 με 70-60 αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Για την ομάδα του Αρίωνα ο Βαγγέλης Αρβανιτίδης θέλησε να δει την κατάσταση των παικτών του απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι η Ασπίδα, με το γενικό συμπέρασμα να είναι ιδιαίτερα θετικό στο πρώτο της τεστ. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί φιλικό της Ασπίδας με την ΑΕ Κομοτηνής, αλλά αναβλήθηκε και έτσι κλείστηκε αυτό με τον Αρίωνα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την κυριακάτικη αναμέτρηση, που είδαν λιγοστοί φίλοι των δύο ομάδων, διαιτήτευσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Ασπίδας Νεδίμ Καρά Αχμέτ.