Φιλική ήττα του Πανθρακικού από την Κεσσάνσπορ στην Τουρκία

Αποστολή στην Κεσσάνη: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με σκορ 5-2 ηττήθηκε η ομαδα Κ17 του Πανθρακικού σε φιλικό αγώνα στην Κεσσάνη Τουρκίας από την τοπική ομάδα, η οποία φέτος ανέβηκε στην Γ Εθνική. 

 

Το παιχνίδι ήταν καθορισμένο να αρχίσει στις 2.30 το μεσημέρι όμως καθυστέρησε η εναρξή του κατά μιάμισι ώρα αφού στις 2.00 άνοιξαν οι… ουρανοί για 40 λεπτά και υπήρξε καταρρακτώδης βροχόπτωση.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή άφησε πολλές υποσχέσεις ενοψει της πρεμιέρας που είναι το Σάββατο στην Ξάνθη. Η διαφορά ηλικίας και δυναμικότητος μεταξύ των παικτών ήταν εμφανής και το αποτέλεσμα αναμενόμενο.

Στο 8′ ο Μπουρακ με φαουλ έκανε το 1-0 στο 11′ ο Λουτσιάνο με θαυμάσιο μακρινό σουτ ισοφάρισε για τον Πανθρακικό σε 1-1. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 και πάλι με τον Μπουράκ με πέναλτι στο 25 ο Χακι έκανε το 3-1 και ο Λουτσιάνο με ατομική προσπάθεια έκανε το 4-2. Στο 65 ο Μπουρκαν με χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικο 5-2.

Η φιλοξενία των Τούρκων ηταν αψογη και μετα το τέλος του αγώνα η διοικηση παρέθεσε γεύμα στην ομάδα του Πανθρακικού, ενώ όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Κομοτηνής θα ανταποδώσει την φιλοξενια τα Χριστουγεννα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τζελέπης, Καλαϊτζιδης, Τζατζανάς, Γκουρδογλου, Γκιντιδης, Χελιδωνης, Κοσμιδης, Κατσαρος, Βελη Χασαν, Κυριαλανης. Στο β’ ημίιχρονο έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Στοΐνοβιτς, Σταφυλας, Σαραντιδης, Οξυνογλου, Τσιριγοτης, Ξενοδοχιδης Η, Ξενοδοχιδης Γ, Σαββάκης, Μουζάς, Χασαν Ιδρις.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ…