ΕΠΣ Ξάνθης: Ημέρα Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ξεκαθαρίζει σήμερα η οκτάδα ου θα παραμείνει για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, με τα πέντε εισιτήρια να κρίνονται το απόγευμα.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης  πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 οι αγώνες για την Β΄ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο και στα πέντε γήπεδα που υπάρχει δράση. Στην οκτάδα βρίσκονται ήδη Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης και Ερμής Μάνδρας.

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας η Αναγέννηση Θαλασσιάς υποδέχεται τον Αστέρα Μαγικού, και θέλει μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στον ημιτελικό από τον Αστέρα, που και φέτος ψάχνει την διάκριση μέσω του Κυπέλλου.

Στο γήπεδο του Ζυγού ο ανανεωμένος Ηρακλής υποδέχεται τον Εθνικό Κιμμερίων, που μπορεί να είναι μια κατηγορία κάτω αλλά όπως έδειξε και στον προηγούμενο γύρο είναι πολύ αξιόμαχος και θεωρείται θέμα χρόνου η επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Στο Μυρωδάτο η ενισχυμένη φέτος Δόξα υποδέχεται τον δις Κυπελλούχο την τελευταία διετία Παύλο Μελά Κουτσού, που όσο δύσκολο και να φαντάζει στοχεύει στην διατήρηση των σκήπτρων του.

Στον Κύρνο ο τοπικός Νέστος υποδέχεται τον Άρη Πετεινού σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Τέλος στο γήπεδο της Λευκόπετρας ο Κεραυνός μετά την έκπληξη με την πρόκριση με ανατροπή μάλιστα επί της Γενισέας, στοχεύει στην πρόκριση στους οκτώ, απέναντι στην πρωτάρα ομάδα του Απόλλων Ξάνθης.

Θυμηθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τους διαιτητές της Β’ φάσης ΕΔΩ.