H 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκινά από το Ορμένιο

Η Πανελ. Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) διοργανώνει την 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που θα διασχίσει την ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα , μεταφέροντας τη φλόγα της αγάπης και το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Με την οργάνωση και ευθύνη του Συνδέσμου και της Ένωση Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Αν. Μακ. Θράκης, η φλόγα θα ξεκινήσει από το Ορμένιο και με στάσεις σε όλες τις ενδιάμεσες πόλεις, θα διασχίσει την Θράκη και την Αν. Μακεδονία.

Η έναρξη της λαμπαδηδρομίας θα γίνει στο Ορμένιο την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:00πμ, κατόπιν η φλόγα θα περάσει από την πόλη της Ορεστιάδας στις 11:00πμ, όπου στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και το άναμμα του βωμού. Τις εκδηλώσεις λαμπρύνουν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χασκόβου, καθ.Δρ. Πετκάν Πρόντανοβ και οι εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού και του Νοσοκομείου Χασκόβου.

Στη συνέχεια η φλόγα θα κατευθυνθεί προς το Διδυμότειχο και το Σουφλί όπου και εκεί θα γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ορεστιάδας για την σημαντική συνεισφορά καθώς επίσης και τον Δήμο Διδυμοτείχου για την ευγενική υποστήριξη.

Για άλλη μια φορά η λαμπαδηδρομία πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία των τοπικών ομάδων μοτοσικλετιστών και ποδηλατιστών, οι οποίοι εθελοντικά και αφιλοκερδώς θα διανύσουν όλα αυτά τα χιλιόμετρα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Πηγή: RadioEvros.gr