Ενδιαφέρον του Άρη για τον Βάλλα!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από τη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον Σπύρο Βάλλα.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός όπως έγραψε το allaboutaris, προτάθηκε στους “κίτρινους” και είναι σίγουρο πως η περίπτωση του εξετάζεται από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ενα ενδιαφέρον που δεν αποκλείεται να εκφραστεί και σε επίσημη πρόταση από τη Δευτέρα που θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις στους “κιτρινόμαυρούς” όσο αφορά ποιός θα αναλάβει την πολύπαθη οτελευταία ιστορική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS o πρωην αρχηγός της Ξάνθης, επιθυμεί να κλείσει την καριέρα σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και να εγκατασταθεί μόνιμα στην συμπρωτεύουσα και μετά το τέλος της καριέρας του (Θεσσαλονικιά η γυναίκα του) και για αυτό το λόγο απέρριψε πολλάκις πρόταση της ΑΕΛ να ξανακατέβει στην Λάρισα (αν και κατάγεται από Συκιά Ελασσόνας). Εκτός της Λάρισας σοβαρά για τον Βάλλα ενδιαφέρεται και η Καλαμαριά.

Ο έμπειρος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη, όπου αγωνίστηκε για μία τετραετία (1999-2003), με 54 συμμετοχές και 4 γκολ. Από το 2003 μέχρι το 2007 έπαιξε στον Ολυμπιακό με 24 συμμετοχές και 3 γκολ. Ακολούθησε μία σεζόν στη Λάρισα με 13 συμμετοχές, ενώ από το 2007 μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Ξάνθη, όπου μέτρησε 156 συμμετοχές και 5 γκολ.