Προς ναυάγιο το σχεδιαζόμενο για την Κυριακή φιλικό του Πανθρακικού με την ΑΕΛ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής 

– Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, οι ιθύνοντες του Πανθρακικού θέλουν να «κλείσουν» φιλικό για την Κυριακή ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά μέχρι στιγμής ακόμα αναζητείται ο αντίπαλος… αφού το παιχνίδι που προγραμματιζόταν με τη Λάρισα βρίσκεται στον αέρα.

Όπως συμβαίνει σε κάθε διακοπή του πρωταθλήματος οι ομάδες αναζητούν αντιπάλους για φιλικά ματς ώστε να διατηρηθούν σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα. Έτσι και ο Πανθρακικός θέλει να κλείσει φιλικό με τον Άκη Μάντζιο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Όπως μαθαίνει το ThrakiSportS και επιβεβαιώνεται και από την Θεσσαλία, σχεδόν είχε συμφωνηθεί φιλικό με την ΑΕΛ αλλά το φιλικό δείχνι να ναυαγεί (μετά τα εσωτερικά προβλήματα στην ΑΕΛ ανάμεσα στον πρόεδρο Πλεξίδα και τον προπονητή Βοσνιάδη).

Στα μεταγραφικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του Πανθρακικού εκτός του Αλβάρεζ, βλέπουν ξανά στην Ιβηρική χερσόνησο κι αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ανασταλτικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Εξυπακούεται πως ο παίκτης θα πρέπει να είναι ελεύθερος, έτσι ώστε να μπορεί να τον ανακοινώσει ως τις 12 Σεπτεμβρίου.