Πιέσεις των ΕΠΣ Έβρου, Δράμας και Καβάλας να ξαναλλάξουν οι όμιλοι

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Διαμαρτυρίες των ΕΠΣ Έβρου, Δράμας και Καβάλας στην τοποθέτηση μετά τον Άρη και της Καστοριάς με την Φλώρινα στον πρώτο όμιλο της Γ΄Εθνικής φέρονται να έχουν γίνει, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον αποκάλυψε την Πέμπτη σε ραδιοφωνική εκπομπή της Καβάλας ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

 

Η κλήρωση για την Γ’ Εθνική πραγματοποιείται το μεσημέρι και πιο πριν θα γίνει η κατάρτιση των τεσσάρων ομίλων. Πριν την κλήρωση θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή και θα αποφασίσει ποιες ομάδες θα μετέχουν που. Όπως είναι φυσιολογικό, οι δύο ομάδες του Έβρου θα ήθελαν να αποφύγουν τουλάχιστον την Καστοριά και τη Θύελλα Φιλώτα, που σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές θα είναι στον 1ο όμιλο, όπως άλλωστε και ο Άρης.

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, εκτός απρόπτου οι σίγουρες ομάδες του Α’ Ομίλου είναι φυσικά οι Έβρος Σουδλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης και από εκεί και πέρα οι Αρης Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός Χαλάστρας, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, ΑΟ Καβάλας, Αρης Ακροποτάμου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Αρναίας.

Αν δεν έρθουν στον όμιλο η Καστοριά και η Θύελλα Φιλώτα, τότε θα έρθουν τα Λευκάδια Νάουσας και η Ενωση Αποστόλου Παύλου – οι δυο ομάδες της Ημαθίας δηλαδή. Θα είναι καλό να μην είναι Καστοριά και Θύελλα αφού τα δυο αυτά ταξίδια θα είναι πολυέξοδα, πέρα από το γεγονός ότι ειδικά ξη ιστορική Καστοριά θα αυξήσει και άλλο τον ήδη αυξημένο ανταγωνισμό στον όμιλο.

Πάνω στο θέμα αυτό, σε δηλώσεις του ο Στέλιος Κατρακυλάκης επισήμανε: «Ο όμιλος πιστεύω ότι θα αλλάξει. Δε μπορώ να πω, με βεβαιότητα ότι θα είναι η δε θα είναι ο Αρης. Πάντως έχω την αίσθηση ότι ο Αρης τελικά θα είναι στον 1ο όμιλο. Επειδή ωστόσο υπάρχει μια έγγραφή διαμαρτυρία του ΑΟΚ μέσω της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και των κυρίων Ευσταθιάδη και Σουφλέρη, αύριο(σήμερα) πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος θα υπάρχει η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής που θα αποφασίσει για το χάρτη. Επίσης υπάρχουν διαμαρτυρίες από την ΕΠΣ Έβρου και την ΕΠΣ Δράμας.

Ευελπιστούμε ότι μετά από αυτές τις παρεμβάσεις, θα αποφύγουμε τα δυο μακρινά ταξίδια σε Φλώρινα και Καστοριά. Ο Αρης μάλλον θα είναι στο δικό μας, όμιλο. Πριν την κλήρωση θα έχουν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την κατάρτιση των ομίλων. Μετά θα γίνει η κλήρωση».