Δύσκολοι αντίπαλοι για Σουφλί και Εθνικό στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Μετά τον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση των πρωταθλημάτων, ακολούθησε  στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, ενώ ακολουθούν η κλήρωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Όπως και στο πρωτάθλημα, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου οι κληρώσεις έγιναν με βάσει τους ομίλους που καταρτίστηκαν και για το πρωτάθλημα.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης του κυπέλλου, ανέβηκαν οι τόνοι αρκετών παραγόντων με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου Γ’ Εθνικής Νέστορα Στεφανίδη. Αρκετοί παράγοντες ανέφεραν την έλλειψη κινήτρου για μία ομάδα που θέλει να διακριθεί στο Κύπελλο, ενώ ζητήθηκε κάλυψη των μεταφορικών εξόδων, εφόσον η συμμετοχή είναι υποχρεωτική. Ζητήθηκε επίσης είτε να υπάρχει ένα εναιίο Κύπελλο με Super και Football League είτε να μην είναι υποχρεωτική η συμμετοχή.

Παρά τις αντεγκλίσεις και αφού από την ΕΠΟ απάντησαν ότι τα ζητήματα που τέθηκαν έπρεπε να έχουν τεθεί πιο πριν στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, διεξήχθη κανονικά η κλήρωση. Στην πρώτη φάση ο Έβρος Σουφλίου ξεκινά εκτός έδρας και αντιμετωπίζει σε ένα μακρινό και δύσκολο ταξίδι την Καστοριά, μια ιστορική ομάδα που στο παρελθόν έχει αναδειχθεί μάλιστα και Κυπελλούχος Ελλάδος. Αν προκριθεί μάλιστα, λογικά θα αντιμετωπίσει πάλι εκτός έδρας τον Άρη!

Ο πρώτος αγώνας θα είναι νοκ άουτ στις 28 Σεπτεμβρίου, μετά αν προκριθεί πάμε τον Οκτώβριο. Πιο τυχερός ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που κληρώθηκε εντός έδρας και θα αντιμετωπίσει τον Άρη Ακροποτάμου για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι ενώ εφόσον προκριθεί και το δεύτερο θα είναι εντός έδρας, πιθανότατα με την Καβάλα!

 

Αναλυτικά, τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής Α’ Φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, για τον Α’ Όμιλο (όλοι οι αγώνες νοκ άουτ στις 28 Σεπτεμβρίου):

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Εθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός

Καστοριά – Έβρος Σουφλίου

Καβάλα – Απόλλων Αρναίας

Θύελλα Φιλώτα – Άρης Θεσσαλονίκης

Άρης Ακροποτάμου – Δόξα Δράμας

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου

Δόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Ορφέας Ελευθερούπολης – Πανσερραϊκός

 

Αναλυτικά, τα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής για τον Α’ Όμιλο των ομάδων Μακεδονίας και Θράκης:

Ο νικητής του Εθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός με νικητή του Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Ο νικητής του Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου με νικητή του Καβάλα – Απόλλων Αρναίας

Ο νικητής του Ορφέας Ελευθερούπολης – Πανσερραϊκός με νικητή του Δόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Ο νικητής του Θύελλα Φιλώτα – Άρης Θεσσαλονίκης με νικητή τπυ Καστοριά – Έβρος Σουφλίου

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ