Ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο Αλβάρεζ στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για την μεσοαμυντική γραμμή του Πανθρακικού μετά τη φυγή του Μπεν Σαμπάτ, θέλει ο Άκης Μάντζιος που ψάχνει κάποια ευκαιρία από τους ελεύθερους παίχτες μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η ομάδα της Κομοτηνής φάνηκε πως ολοκλήρωσε τις κινήσεις της με την υπογραφή του Γιάννη Ποτουρίδη, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος αναζητά ακόμη έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, αν και δεν αποκλείεται τελικά να γίνει μία ακόμα κίνηση μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που λήγουν οι μεταγραφές για τους ελεύθερους παίχτες.

Ο Άκης Μάντζιος ψάχνει μία ακόμα λύση μεσοαμυντικά, αφού έχει διαπιστώσει πως υπάρχει ένα κενό σε αυτό το κομμάτι. Όχι τόσο σε πρόσωπα όμως, αλλά σε ρόλους. Θέλει δηλαδή έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι κι αυτό του Λεάντρο Άλβαρες, του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο κι ως κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται από το 2008 στην Ελλάδα με πάνω από 150 συμμετοχές και δεν θα χρειστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.