Διεθνείς συνεργασίες με Τουρκία και Βουλγαρία και υψηλοί στόχοι για τη Ν. Βύσσα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Την ανάδειξη του γυναικείου βόλεϊ στην περιοχή έχει θέσει ως κυριότερο στόχο η νέα Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ν. Βύσσας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Παζαρίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, «πιστεύουμε ότι στην περιοχή μπορεί να αναπτυχθεί σε υψηλό επίπεδο το γυναικείο βόλεϊ, εμπλέκοντας περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού». «Εφικτός στόχος είναι να πάρουμε το Περιφερειακό πρωτάθλημα ΑΜ-Θ, που τιμητικά ονομάζεται Β’ Εθνική. Γι’ αυτό έχουμε κάνει σοβαρές και δυναμικές κινήσεις, όπως μεταγραφές με 3 ηχηρά ονόματα τη Νικολούδη Άννα (ακραία) που έχει αγωνιστεί στην Εθνική, τη Δανάη Δίγκα (πασαδόρος) κι αυτή αγωνίστηκε στην Εθνική και τη Στέλλα Κωνσταντινίδου (λίμπερο) που αγωνιζόταν στην Α2. Η παλιά ομάδα έχει 24 αθλήτριες και 2 παίκτριες μετακινήθηκαν από την Ορεστιάδα».

Παράλληλα, όμως έχει δημιουργηθεί και Τμήμα αντρικού βόλεϊ που θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Κύπελλο. Ο Α.Ο. Βύσσας φέτος έχει κλείσει συμφωνία με νέους προπονητές, τόσο για τις μεγάλες ομάδες, όσο και για τα Τμήματα Υποδομών. Μάλιστα, αρκετές προπονήσεις θα γίνονται στο παλιό κλειστό της Ν. Ορεστιάδας για να αποφευχθούν οι μετακινήσεις αθλητών που διαμένουν στην πόλη. Παράλληλα, όπως σημείωσε ο Γ. Γραμματέας, Γιάννης Ράπτης ήρθαν σε συμφωνία με τη «Θύελλα» Κυπρίνου και θα γίνονται προπονήσεις γυναικείου βόλεϊ εκεί σε παιδιά 7-14 ετών. Επίσης, ήδη υπάρχει συνεργασία τεχνική και σε επίπεδο φιλικών αγώνων με τη Βουλγαρική Μαρίτσα Πλόβντιφ που ασχολείται με γυναικείο βόλεϊ αλλά και με μία τουρκική.

Τον λόγο πήραν στην συνέχεια και οι προπονητές οι οποίοι υποστήριξαν ότι υπάρχει δυνατότητα και υποδομές για την ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ, ενώ διεμήνυσαν πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από γονείς, όσο και από ανθρώπους πανελλαδικά που ασχολούνται με το άθλημα. Παράλληλα, σημείωσαν ότι θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των προπονητών που θα παρακολουθούν τους αθλητές σε όλα τα επίπεδα.

Φέτος προπονητές θα είναι στην γυναικεία ομάδα της Νέας Βύσσας ο Γιώργος Σταυρόπουλος, στην ανδρική ο Τάσος Βλασακίδης, στα αγωνιστικά τμήματα ο Κωνσταντίνος Τεμελούδης, στα μίνι και προσχολικά οι Αθανάσιος Σκαρλατίδης, Μιχάλης Κόβατς και Γιώργος Δούλιας ενώ στο τμήμα τένις που επίσης καλλιεργεί ο ΑΟΝ Βύσσας ο Χρήστος Κιομουρτζής. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία Σχολή, όσον αφορά το τεχνικό πεδίο, κι αυτό απαιτεί τη συμβολή όλων των προπονητών», ανέφερε ο κ. Παζαρίδης. Οι εγγραφές γίνονται κάθε απόγευμα 5.00 – 7.00 το απόγευμα στο παλιό κλειστό Ορεστιάδας και στο «Θεσμός Ακίνητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here