Αλλαγή ομάδας στον Όμιλο Ασπίδας και ΓΑΣ! Θα πάνε μέχρι… Αθήνα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Στις αρχές του καλοκαιριού είχε γίνει γνωστό ότι το Αιγάλεω θα παίξει στην Γ’ Εθνική και έτσι Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή θα είχαν ως μεγαλύτερο ταξίδι για την φετινή περίοδο αυτό στη Λειβαδιά.

Σήμερα τα δεδομένα αυτά ανατράπηκαν. Η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του Ίκαρου Καλλιθέας, σωματείο που είχε κάνει δήλωση συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία, να συμμετέχει τελικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η Λειβαδιά ήταν η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για άνοδο στην Α2, ύστερα από τη νίκη της στους αγώνες μπαράζ για τον σκοπό αυτό. Έτσι με την απόφαση αυτή η ομάδα της Βοιωτίας παίρνει τη θέση της Καλλιθέας, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται αν οι Ίκαροι θα αγωνιστούν στον δεύτερο όμιλο. Και αυτό γιατί υπάρχει αίτημα της Κύμης να μεταφερθεί αυτή στον όμιλο των ομάδων της Θράκης και να αγωνιστούν στον πρώτο όμιλο οι Ίκαροι Καλλιθέας που απαρτίζεται ως επί το πλείστων με ομάδες από την Αθήνα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει σίγουρα τις επόμενες μέρες, εκτός και αν η ΕΟΚ δεν βγάλει άλλη ανακοίνωση, οπότε τότε γίνεται αναπλήρωση Λειβαδιάς και Ικάρων και ο ένας πάρει τη θέση του άλλου στα εθνικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την αποδοχή του αιτήματος του σωματείου ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τη θέση του στην Α2 Εθνικής Ανδρών καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδας καταλαμβάνει το σωματείο ΑΕ Λιβαδειάς για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ