Στον Πανθρακικό δυο πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Fair Play ΠΑΟΚ Κομοτηνής η παρουσίαση των δυο παικτών που αποκτήθηκαν για την ομάδα Κ15 του Πανθρακικού από τις σχολές του ΠΑΟΚ στη Ροδόπη.

 

Πρόκειται για τους Τζεβδέτ Αζίζ, από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Ιάσμου και Πέτρο Νικολαϊδη από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Στην παρουσίαση των παικτών παρόντες ήταν ο προπονητής της Κ15 του Πανθρακικού Ζόραν Στοϊνοβιτς, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Fair Play ΠΑΟΚ και προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Δημήτρης Παγωνίδης.

Το σημαντικό είναι πως η ακαδημία Fair Play ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια παρουσίας έχει ήδη ξεκινήσει να αναδεικνύει ταλέντα που μπορούν να εξελιχθούν, τόνισε ο κ. Παγωνίδης. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε ότι πάντα τον πρώτο λόγο στους ποδοσφαιριστές αυτούς, θα τον έχει ο ΠΑΟΚ, αφού η ακαδημία συνεργάζεται άψογα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ζόραν Στοϊνοβιτς τόνισε από την πλευρά του ότι βασικός στόχος όλης αυτής της προσπάθειας και της συνεργασίας είναι να μπορούν να βγουν ποδοσφαιριστές άξιοι για να παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες. Είναι νόμος της φύσης ότι κάποιος παίκτης για να πάει ψηλά πρέπει να ανδρωθεί σε ένα μεγάλο σύλλογο. Ο Πανθρακικός έχει συνεργασία με τοπικές ακαδημίες και με την ακαδημία του κ. Λογαρά στην Αλεξανδρούπολη, από την οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει αρκετούς παίκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here