Περιμένουν στον Πανθρακικό την επιστροφή του καλού Κάσες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το καλό, αγωνιστικά, πρόσωπό του Κάσες θέλουν σύντομα να δουν στον Πανθρακικό, καθώς ο Μάντζιος ποντάρει πολλά πάνω του.

Τα 6 γκολ και οι 7 ασίστ που είχε τη σεζόν 2013-14 σε μόλις 19 συμμετοχές είχαν καταστήσει σημαντική τη συμβολή του Κάσες στην πορεία του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως έμεινε αρκετό διάστημα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού (ουσιαστικά έχασε όλο το δεύτερο μισό του). Οι Θρακιώτες λοιπόν είναι φυσικό να ποντάρουν πολλά στον Ισπανό και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές και τη συγκομιδή μόλις 1 βαθμού ο Άκης Μάντζιος θέλει αφενός στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έχει διαπιστώσει κι αφενός να δει σταδιακά τον… καλό περσινό Κάσες να επιστρέφει. Ο Ίβηρας μέσος μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στον δημιουργικό τομέα του παιχνιδιού της ομάδας του, όπως φάνηκε και την περίοδο 2013-14 και άπαντες στο «στρατόπεδο» του Πανθρακικού θεωρούν πως η αγωνιστική του άνοδος μπορεί να… συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here