Όσα έγιναν στις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Chris & Eve της Κομοτηνής η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της Α1’, A2′ και Β’ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, αλλά και η κλήρωση της, Α’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Στην κλήρωση το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι παράγοντες των σωματείων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης, δημιουργώντας πριν και μετά αρκετά πηγαδάκια, προβλέποντας αρχικά και μετά σχολιάζοντας τους αντιπάλους που κληρώθηκαν. Την κλήρωση έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο κ. Γαβριηλίδης σχολίασε ότι πολλά από τα γήπεδα έχουν πρόβλημα, το οποίο είναι στην οικοδομική άδεια, όπως π.χ. στατικότητα των αποδυτηρίων. Ζήτησε από τις ομάδες να επισπεύσουν διαδικασίες και να δουν τι μπορούν να κάνουν γιατί δεν θα μπορούν να γίνουν οι αγώνες επειδή τα πράγματα θα είναι σφιχτά από φέτος.

Ανέφερε επίσης ότι έχουν χτυπήσει όλες τις αρμόδιες πόρτες για το θέμα αυτό και αν χρειαστεί θα φτάσουν ως τον πρωθυπουργό. Επίσης είπε ότι στην ΕΠΣ Δράμας πρέπει να έχουν πάρει απόφαση να μη διεξαχθεί κανένας αγώνας μέχρι να λυθεί το θέμα σε όλα τα γήπεδα.

Στη συνέχεια σηκώθηκε και μίλησε ο Γιώργος Ζηλούδης, ο οποίος αποχωρεί από τη διαιτησία για να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του στον  Δήμο Κομοτηνής, και είπε ότι ο φάκελος για τα γήπεδα της Κομοτηνής είναι έτοιμος και θα σταλεί τη Δευτέρα.

Μετά το τέλος της κλήρωσης έγινε μια λιτή εκδήλωση από το RodopiSports, το οποίο βράβευσε ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης που διακρίθηκαν κατά τη περσινή χρονιά.

Στις κληρώσεις όπως σας μετέφερε ήδη από το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS, με ξεχωριστές αναρτήσεις, προέκυψαν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια τόσο στις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων όσο και του Κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΙ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ