Το καφεδάκι του Μιγιαήλοβιτς στο ΝΟΑ μετά την προπόνηση του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Ο Νικολά Μιγιαϊλοβιτς επέστρεψε στην πόλη που τόσο τον αγάπησε!!! Ο Σέρβος ακραίος κράτησε την υπόσχεσή του και ήρθε για να δει από κοντά φίλους, αλλά και τους παλιούς συμπαίκτες του.

 

Η αγάπη του για τον κόουτς Σάκη Μουστακίδη αλλά και τον team manager του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δήμο Μαμούγκα είναι γνωστή. Έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στο Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Τρίτης, όπως ανέφερε το ThrakiSportS στην ανάρτηση για τη νέα ομάδα με την οποία συμφώνησε ο σέρβος άσος.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Εθνικός, κατά την παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ο Μιγιαήλοβιτς είχε τη δυνατότητα, να συνομιλήσει με τους νέους παίκτες της ομάδα, τον κροάτη Ζάρκο Κίσιτς και τον μαυροβούνιο Μπόζιταρ Τσουκ, με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Αμέσως μετά την προπόνηση ο Νικολά πήγε για το καθιερωμένο καφεδάκι του στο παραλιακό καφέ «ΝΟΑ» μαζί με τους Ανέστη Δαλακούρα, Άκη Δαρίδη και  Κώστα Δαλακούρα (από όπου και η φωτογραφία).