Σύλληψη πασίγνωστου επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης για χρέη 700.000 ευρώ στο Δημόσιο!

Ένα πραγματικό σοκ έχουν υποστεί οι άνθρωποι που πληροφορήθηκαν, ότι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θεωρείται από τους σημαντικότερους της περιοχής με τεράστια ακίνητη περιουσία.

Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο περίπου 700 χιλιάδων ευρώ, μετά από εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα. Η σύλληψή του έγινε στο γραφείο του γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Έκπληξη ένοιωσαν και δικοί του άνθρωποι που τον γνώριζαν για αυτήν την εξέλιξη , ενώ οι περισσότεροι μιλάνε πιθανόν για κάποιο λάθος ή για παρανόηση. Όπως και να έχει, τον τελευταίο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη, που θα αποφασίσει για το τι έγινε….

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

 

Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του παραγγελία σύλληψης του Εισαγγελέα για φοροδιαφυγή 

Συνελήφθη χθες (2-9-2014) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του παραγγελία σύλληψης του Εισαγγελέα για φοροδιαφυγή και συγκεκριμένα για υποβολή ανακριβούς δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 

Καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το μεσημέρι ο 64χρόνος επιχειρηματίας που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην επιχείρησή του, στην Αλεξανδρούπολη για δήλωση ψευδών στοιχείων στην φορολογική του δήλωση.

Ο επιχειρηματίας που του ασκήθηκε Κακουργηματική δίωξη από τον Οικονομικό Εισαγγελέα για φοροδιαφυγή, κατέθεσε ένσταση που έχει υποβάλλει κατά της επιβολής προστίμου που ξεπερνά τις 700 χιλιάδες ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται…

 

Πηγή: http://www.faros24.gr