Πεντάρα του Σουφλίου στο Διδυμότειχο, που προηγήθηκε στο ημίχρονο!

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με πέντε γκολ φιλοδώρησε ο Έβρος Σουφλίου την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”, αν και η ομάδα της ΑΕΔ προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του μπλογκ elthraki, από όπου και η φωτογραφία, το Διδυμότειχο προηγήθηκε με 1-0 στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Γιαννακόπουλου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Έβρος Σουφλίου έπσαγε τα δοκάρια, αφού είχε τρία με Παναγιώτου, Στέρεφ και Εμρέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και αυτές αποδείχθηκαν… πιο εύστοχες. Στο 55′ ο Αντωνιάδης Ματθαίος με δεξί διαγώνιο σουτ ισοφάρισε 1-1, ο Αμέτ Ερκάν έκανε δύο λεπτά αργότερα το 2-1, , στο 67′ ο Ευφραιμίδης από κοντά με πλασέ έγραψε το 3-1, και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα από τον Αντωνιάδη Ματθαίο και τον Αμέτ Ερκάν στο 85′ για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γιώργος Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Κυπραίος, Λίτσιος, Τσαπάνης, Παναγιώτου, Ναθαναϊλίδης, Εμρέ, Σρέρεφ, Κάρεν, Ντόλας, Τοπούζης. Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Μπινόπουλος, Αντωνιάδης, Ματθαίος, Αντωνιάδης Γιώργος, Ευφραιμίδης, Ερκάν, Μπάμιος, Δραγανίδης, Γωνιάδης

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Δουλούδης, Ζιαρτούδης, Τζουμακίδης, Τερτσούδης, Μαργαρίτης, Γκατζιούδης, Ιντζές, Γιαννόπουλος, Ελευθεριάδης, Παπούδης, Κούρτ Τζιχάτ. Έπαιξαν και οι Παυλίδης, Μπουρολίτης, Χρηστίδης, Πατιαλάκας, Δραγούμης, Ασπιώτης, Ευαγγελίδης και Θεμελάκης.