Οριστικά αντίπαλος Σουφλίου και Εθνικού στην Γ’ Εθνική ο Άρης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Κώστας Καραγιάννης

–  Οριστικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας ως αντιπάλους τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, θα αγωνιστεί ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά την δικαστική απόφαση επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που εκδόθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα,ο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης δέχτηκε τελικά το αίτημα του Ερασιτέχνη Άρη, ο Λάμπρος Σκόρδας δεν θα διοικήσει την ΠΑΕ Άρης στη Football League, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και την συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική!

Την Παρασκευή η κλήρωση, απομένει να γίνει και ο καταρισμός των ομίλων ώστε να δούμε αν ο Άρης θα παίξει στον 1ο όμιλο με Εθνικό και Σουφλί (που είναι και πιθανότερο) ή στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πιο αναλυτικά, όπως διαβάζουμε στο thessports.gr, λίγο μετά τις 9.00 το πρωί ο Ειρηνοδίκης Αθανάσιος Σπυρόπουλος, ανακοίνωσε την απόφασή του,η οποία ήταν να γίνει αποδεκτή η αίτηση ανάκλησης από πλευράς ΑΣ και ΚΜΑ της απόφασης, σύμφωνα με την οποία διοριζόταν προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ Άρης, οι Λάμπρος Σκόρδας, Νικήτας Ματθαίου και Στέφανος Τσιόνκης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι διορίζονται πλέον διοίκηση στην ΠΑΕ οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Λάκης Κλεώπας και Κώστας Κωνσταντινίδης, που αποτελούν την… πρόταση των δύο μεγαλομετόχων. Οι τρεις τους θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για την λύση της εταιρείας με τον Άρη να συμμετέχει πλέον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η απόφαση που αποτελεί ουσιαστικά επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου σηματοδοτει την επανεκκίνηση του Αρη που έχοντας ήδη δηλώσει συμμετοχή μέσω του ερασιτέχνη στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα μπει στην επώδυνη πλην όμως αναγκαστική αναγκασιτκή διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή ώστε να απαλλαγεί από τα χρέη του και “καθαρός” και με νέα πρόσωπα να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο.

Όσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, περνάει στα… χέρια του ΑΣ Άρης, που θα λάβει τις αποφάσεις σχετικά με το σχήμα που θα το… τρέξει. Αυτό θα γίνει άμεσα μέσω έκτακτου δ.σ. που θα διεξαχθεί πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι. Και όλα αυτά γιατί οι ημερομηνίες είναι ασφυκτικές, αφού την Παρασκευή έχει οριστεί η κλήρωση στην Γ’ Εθνική. 

Περισσότερα στο thessports.gr.