Εμφάνιση Κλέιτον στο περίπτερο της Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η εορταστική ατμόσφαιρα στο περίπτερο της Skoda Ξάνθη στην Πλατεία Αντίκα, το οποίο έχει στηθεί στο πλαίσιο των 25 χρόνων παρουσίας της ομάδας στην Α’ Εθνική και με την ευκαιρία των Γιορτών Παλιάς Πόλης, συνεχίστηκε και το βράδυ της Τρίτης.

 

Οι Χρήστος Καρυπίδης και Αντώνης Ράνος δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα για κάτι περισσότερο από δυόμισι ώρες που βρέθηκαν σε αυτό και συνομίλησαν με φιλάθλους κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας Σίλβα Κλέιτον! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την «οικογένεια» της Skoda και δεν χάλασε κανένα… χατίρι σε όποιον θέλησε είτε να φωτογραφηθεί μαζί του, είτε να του υπογράψει αυτόγραφο.

Καιρού επιτρέποντος, η εορταστική – επετειακή γιορτή της ομάδας θα συνεχίζεται κάθε βράδυ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με την παρουσία ποδοσφαιριστών στο περίπτερο της ξανθιώτικης ομάδας στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης.