Έκτακτη αλλαγή λόγω καιρού στην τελετή έναρξης του Μεσογειακού Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Σε έκτακτη αλλαγή λόγω των καιρικών συνθηκών του τόπου διεξαγωγής της τελετής έναρξης του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων, που έχει προγραμματιστεί για τις οκτώ το βράδυ, προχώρησε η οργανωτική τους επιτροπή.

 

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω των καιρικών συνθηκών, η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης (20:00) και όχι στον ανοιχτό χώρο της πλατείας του Φάρου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Το μεσημέρι παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και Πρόεδρος της COMEN Δημήτριος Διαθεσόπουλος.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διεξαγωγή των αγώνων στην πόλη και πρόσθεσε ότι ο Δήμος θα είναι και στο μέλλον αρωγός τέτοιων προσπαθειών, που αναδεικνύουν την πόλη της Αλεξανδρούπολης και την καθιστούν πόλο έλξης του αθλητικού τουρισμού.

Από την μεριά του, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και της COMEΝ, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, όλους τους φορείς που όπως είπε αγκάλιασαν με ζεστασιά αυτήν την πρόταση, και όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, το οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κατατάσσεται μέσα στα 2-3 καλύτερα της Ελλάδας (και το καλύτερο για τη διεξαγωγή αγώνων συγχρονισμένης κολύμβησης, μετά το Ο.Α.Κ.Α).

Παράλληλα, αι κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει με την παρουσία του τις κερκίδες του κολυμβητηρίου και να απολαύσει ένα θέαμα πρωτόγνωρο για την πόλη. Στο τέλος, το λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και συντοπίτισσα μας, κ. Χριστίνα Ρουσσίδου, η οποία δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη, καθώς η διεξαγωγή των αγώνων στην Αλεξανδρούπολη είναι κάτι που ονειρεύεται και οραματίζεται εδώ και πολλά χρόνια.