ΕΚΑΣΑΜΑΘ: H κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών μέχρι και τον τελικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Κομοτηνή η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών, με την συμμετοχή όσων ομάδων από την Α1 και Α2 Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή, συνολικά 13 συλλόγων.

Τυχεροί της κλήρωσης αναδείχθηκαν οι Πανσερραϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Φιλία Ορεστιάδας που εξασφάλισαν χωρίς αγώνα την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο.

Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν τα εξής ζευγάρια: Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φερών, Έβρος Σουφλίου – ΑΕ Κομοτηνής, Σπάρτακος Διδυμοτείχου – Αστέρας Καβάλας, Αρίων Ξάνθης – ΑΟ Σερρών και Πάνθηρες Καβάλας – Ηρακλής Καβάλας.

Οι νικητές των ζευγαριών αυτών συν οι τρεις ομάδες που πέρασαν μπάι συγκροτούν την οκτάδα των προημιτελικών, που θα αποτελέσει και την δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Σε αυτήν τα ζευγάρια διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Αρίωνας Ξάνθης – ΑΟ Σερρών (αναμέτρηση Β01)

Ο νικητής του αγώνα Έβρος Σουφλίου – ΑΕ Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ολυμπιάδα – Θύελλα (αναμέτρηση Β02) 

Ο Πανσεραϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Πάνθηρες – Ηρακλής Καβάλας  (αναμέτρηση Β03)

Η Φιλία Ορεστιάδας θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Σπάρτακος Διδυμοτείχου – Αστέρας Καβάλας (αναμέτρηση Β04)

Από εκεί και πέρα, στα ημιτελικά θα διαγωνιστούν στο ένα παιχνίδι οι νικητές των ζευγαριών Β02 και Β04 και στο άλλο οι νικητές των ζευγαριών Β01 και Β04. Άρα πρακτικά, η μία ομάδα του τελικού θα προκύψει από τις ομάδες Εθνικός, Αρίωνας, ΑΟ Σερρών, Πανσερραϊκός, Πάνθηρες και Ηρακλής Καβάλας ενώ η άλλη φιναλίστ του τελικού θα είναι μία εκ των Εβρος Σουφλίου, ΑΕ Κομοτηνής, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Θύελλα Φερών, Φιλία Ορεστιάδας, Σπάρτακος Διδυμοτείχου και Αστέρας Καβάλας.

Μετά την κλήρωση του κυπέλλου, ακολουθεί αυτή των πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες, για τι οποίες θα σας ενημερώσουμε σε επόμενες αναρτήσεις.