Τον (παρολίγον… Αυστραλό) τερματοφύλακα Γιάννη Γκουτζελά απέκτησε το Σουφλί

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, ολοκληρώθηκε η μετακίνηση στον Έβρο Σουφλίου του τερματοφύλακα Γιάννη Γκουτζελά, ο οποίος την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στον Διγενή Λακώμματος, ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας της Χαλκιδικής και κατά συνέπεια έχει εμπειρία από τον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Γκουτζελάς κατάγεται από την Λήμνο. Πήγε στις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και από εκεί ξεχώρισε, με αποτέλεσμα να προωθηθεί στην μεγάλη ομάδα και να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο. Πριν πάει στο Λάκκωμα αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο Μακεδονικός και ο Μανδραϊκός.

Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την… Αυστραλία. Όπως μάλιστα διαβάζουμε, στο Limnos Report, τον Ιούλιο ταξίδεψε στην μακρινή Αυστραλία και θα δοκιμάσει την τύχη του σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της, τους Melbourne Heart.

Προφανώς κάτι στράβωσε και προς όφελος του Σουφλίου, ο γεννημένος στις 28 Απριλίου του 1992 σχεδόν δίμετρος τερματοφύλακας (έχει ύψος 1μ94) παρέμεινε στην Ελλάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Έβρο, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην προσπάθεια παραμονής στην Γ’ Εθνική.

Είναι ο δεύτερος παίκτης της περσινής ομάδας του Διγενή Λακκώματος που μεταγράφεται στον Έβρο Σουφλίου, καθώς είχε προηγηθεί και η απόκτηση του κομοτηναίου Πασχάλη Δραγανίδη.