Στην Εθνική Αγκόλας ο Ρούντι

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μπορεί ακόμη να μην έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ξάνθης, αν και χτές ήταν στην αποστολή, ωστόσο ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός κλήθηκε για της υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο μεσοεπιθετικός Ξάνθης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αγκόλας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Κόπα Άφρικα κόντρα στην Γκαμπόν (06/09) και την Μπουργκίνα Φάσο (10/09).

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, κάτι που σίγουρα δεν ενθουσιάζει τον Θεσσαλό τεχνικό μια και στόχος του ήταν να εκμεταλλευτεί την διακοπή για να αλλάξει πρόσωπο η ομάδα.

Στα της σημερινής προπόνησης, πρωινές ασκήσεις αποθεραπείας περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ ακολούθησε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη εκτός από τον Τριάδη και Γουάλας που ακολουθούν ατομικά προγράμματα. Για την Τρίτη υπάρχει ρεπό ενώ την Τετάρτη ακολουθούν οι εργομετρικές εξετάσεις και τα αιματολογικά τεστ των ποδοσφαιριστών.