Photos: Πανηγύρι Θρακιωτών στη Σεβίλλη για την πρόκριση στους 16

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Παίζοντας εντυπωσιακά στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου η Εθνική ομάδα ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο του Πουέρτο Ρίκο (79-90) και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έκλεισε θέσεις στους “16” του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Η “επίσημη αγαπημένη” μπήκε αρκετά καλά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και 7 πόντους, ωστόσο γρήγορα το Πουέρτο Ρίκο μάζεψε την κατάσταση και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στον πόντο (19-20). Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι και τα μέσα της δεύτερης περιόδου, ωστόσο κάπου εκεί η Εθνική ομάδα… έβαλε το πόδι στο γκάζι και απέκτησε διαφορά ασφαλείας την οποία και κράτησε μέχρι το φινάλε.

Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 19 πόντους, ενώ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πουέρτο Ρίκο δεν έπεσε σε κανένα σημείο κάτω από τους 8. Κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα, που την Τρίτη έχει ρεπό, ήταν οι Ζήσης, Αντετοκούνμπο και Καϊμακόγλου. Τα δεκάλεπτα: 19-20, 33-41, 52-68, 79-90.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και δεκάδες Έλληνες φίλαθλοι, ανάμεσά τους και αρκετοί Θρακιώτες, που όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, ταξίδεψαν στην Ισπανία με τις εκδρομές των “Πελαργών” ή και μεμονωμένα. Δείτε φωτογραφίες τους, που είτε βρήκαμε από την InTime είτε μας έστειλαν οι ίδιοι…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ