ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην εμφατική νίκη του Αβάτου επί της Σταυρούπολης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε από την Δόξα Σταυρούπολης ο περσινός πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας Άρης Αβάτου, στον Α’ γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι δεδομένη, η νίκη του Άρη ήταν αναμενόμενη με τους παίκτες του Χρήστου Σαμαρά να φροντίζουν να προσφέρουν και καλό θέαμα σε όσους επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα τους στο γήπεδο τον Μαγγάνων.

Μόλις στο 1’ λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Παλατίν, για να έρθει ο Καρασερίδης να διπλασιάσει το σκορ. Το σκορ στο ημίχρονο διαμορφώθηκε με δύο τέρματα του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Γιαννακούδη που έκανε το 4-0 με τέρματα στο 38′ και 40’. Στην επανάληψη ο Γιαννακούδης πέτυχε ακόμη ένα τέρμα, σημειώνοντας το τρίτο προσωπικό και πέμπτο για την ομάδα του, για να έρθει στο 73 ο Ελμασίδης να ανεβάσει τον δίκτυ του σκορ με εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Κοτόπουλος με γκολ στο 80’.

ΆΡΗΣ ABATOY: Χατζηγεωργίου(46 Ράπτης), Ελευθεριάδης, Καρασερίδης, Τζορμπατζίδης, Μπαϊρακταρίδης, Κομεσίδης(60’ Χιώτης), Κυριαζίδης, Ντζομιάδης, Γιαννακούδης, Παλατίν(46’ Κοτόπουλος), Χριστοφορίδης(60’ Ελμασίδης)

ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραπάνος, Εκιτζίδης Αλ., Τσετινές, Γιαννακίδης(60’ Καρασακαλίδης Γ.), Αγαθαγγελίδης, Χαλια΄σος(74’ Κωστέλης Απ.), Καρασακαλίδης Α.(46’ Κοντογιαννίδης), Εκιτζίδης Αγ.(46’ Μιχαηλίδης), Μπαλτατζής, Μακρίδςη(46’ Γεκτίδης), Κωστέλης Π.