Σκέψεις στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κάρλος Κάλβο

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στον αποψινό… τελευταίο χορό των μεταγραφών συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ, που τρέχει να προλάβει και να κάνει μία ή δύο μεταγραφές.

Δεκάδες είναι οι προτάσεις ποδοσφαιριστών με τον ΠΑΟΚ να περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σ’ ότι αφορά την περίπτωση του αριστερού εξτρέμ, με τον οποίο λέγεται πως έχει συμφωνήσει σχεδόν σ’ όλα, όπως επίσης και με τον “αλμυρό” Κριστιάν Μπαρόνι.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έψαξε και για τον Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης, όπως αναφέρει η Goalnews. Ο Αργεντινός, που μπορεί να αγωνιστεί σ’ όλες της θέσεις της επίθεσης, έχει επικαλεστεί οικογενειακούς λόγους για να λύσει το συμβόλαιο με την Skoda, αλλά αυτό δεν σημαίνει σύμφωνα με την εφημερίδα ότι δεν μπορεί να συμφωνήσει με τον Δικέφαλο.

Το όνομα του Κενυάτη Μακ Ντόναλντ Μαριγκά, που έχει μείνει ελεύθερος από την Ίντερ, κυκλοφόρησε ως μια περίπτωση που προτάθηκε τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως αναφέρει το thessports, ο αμυντικός μέσος (!) έχει πολύ λίγα ματς στα πόδια του τα τελευταία χρόνια με την Σοσιεδάδ και την Πάρμα όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ομάδα του Μιλάνου.