Υπομονή και ψυχραιμία ζήτησε ο Τσιώλης! Όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Απογοήτευση και προβληματισμός για τον Σάκη Τσιώλη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα. Μετά το ματς εμφανίστηκε σκεπτικός αλλά συνέστησε υπομονή και ψυχραιμία, τονίζοντας ότι θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας στην συνέχεια.

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο α’ μέρος ιδιαίτερα ήμασταν μέτριοι. Παρότι τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν στο β’ μέρος, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και τυχεροί που δεν προηγήθηκε η Κέρκυρα στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοσή της. Στα τελευταία 25 λεπτά προσπαθήσαμε περισσότερο και είχαμε 4-5 ευκαιρίες με τους Καπετάνο, Βασιλακάκη, Μπέρτο και Σολτάνι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης.

«Έχουμε πολλά να φτιάξουμε, να βελτιώσουμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που περιμένει και η Διοίκηση και ο κόσμος. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία και με πολλή δουλειά θα φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στην απαιτούμενη κατάσταση που πρέπει να έχουμε στο πρωτάθλημα.

Έχουμε 15 μέρες με την διακοπή, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και στο επόμενο παιχνίδι ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Και ο Ομπόντο και ο Καπετάνος είναι απαραίτητοι στην ομάδα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να βρούμε περισσότερη συνοχή για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Καρδιτσιώτης προπονητής.