Κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών ο Μάνταλος την ημέρα των γενεθλίων του!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Δεν πέρασαν παρά μόνο 24 ώρες από την επίσημη παρουσίαση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος είχε προαναγγείλει την κλήση του Πέτρου Μάνταλου στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών και ο ιταλός τεχνικός έκανε τα λόγια του πράξη.

Ο κομοτηναίος μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του, δέχθηκε το καλύτερο δώρο από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς κλήθηκε πριν λίγο στην Εθνική Ανδρών και θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έτσι θα πρέπει να βρίσκεται αύριο το πρωί στο πρώτο ραντεβού των διεθνών, ενώ το απόγευμα θα πάρει μέρος στην ανοικτή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 με τη Ρουμανία, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις που έκανε είπε πως “ανήμερα των γενεθλίων μου, αυτή η πρόσκληση ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω! Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως κάνω πάντα, για να δικαιώσω την επιλογή που έγινε προς το πρόσωπό μου και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της Εθνικής μας”

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ αυτή είναι η πρώτη κλήση του στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών. Έχει 8 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική Ομάδα Κ19 και άλλες 5 συμμετοχές με την Εθνική Κ21.