Πρεμιέρα με νίκη για τους νέους του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Με το δεξί ξεκίνησε τις προσπάθειες του στο πρωτάθλημα νέων Κ20 η ομάδα του Πανθρακικού, αφού επικράτησε της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής, καθώς η πρώτη έχει αναβληθεί και θα διεξαχθεί τις επόμενες μέρες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πανθρακικού ήταν ο Παπαρούνας, ο οποίος είναι φοιτητής στην Κομοτηνή, αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Στο 27′ άνοιξε το σκορ με πλασέ, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, ενώ στο 63′ διπλασίασε τα τέρματα του Παμθρακικού πάλι με πλασέ, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Μανδήλα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κουναλάκης, με βοηθούς τους Τάσο Χατζημωυσιάδη και Ηλία Εμπλιούκ, όλοι από τον σύνδεσμο Ξάνθης.

Πανθρακικός: Θυμιανίδης, Κούτρας, Καπετάνος, Μουζασβίλι, Κουτσουκανίδης, Μητρούσης (46′ Πότσης), Ψάλτης, Φαρμάκης, Δημητριάδης (80′ Θωμάς), Παπαρούνας, Μανδήλας (72′ Κουραλίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Κοζάκης, Πασχάλης¨, Δάλλας (46′ Παγούνας), Αλεξίου, Πανταζής, Βασιλείου, Γιάκος Δ., Αναστασιάδης, Ιωάννου (33′ Αλεξίου), Τζιάλλας.