Photos: To πρώτο φιλικό της ΑΕΚ Έβρου με αντίπαλο τον Άβαντα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Την πρώτη φιλική  της αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (31/7) η νεοσύστατη ΑΕΚ Έβρου στο γήπεδο του Άβαντα κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1.

Η ομάδα του Άβαντα σημείωσε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ για τον σύλλογο του Πασχάλη Δαρέλα ο επιθετικός Γιάννης Κεκέογλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ με όμορφη λόμπα λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχαν στη διάθεσή τους και οι οποίοι ξεχώρισαν για το πάθος και τη μαχητικότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο γήπεδο έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά το νέο εγχείρημα και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.

Η ομάδα του Άβαντα φιλοδοξεί να επαναλάβει την αξιόλογη περυσινή πορεία της και στο φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, ενώ η ΑΕΚ Έβρου, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της πριν από μια εβδομάδα στο γήπεδο της Νέας Χιλής, στοχεύει να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο.

Δείτε φωτογραφίες, που δημοσιοποίησαν τα μέλη της ΑΕΚ Έβρου…