Πάντρεψε την κόρη του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ξεχωριστή ημέρα η χθεσινή για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου! Όχι όμως για κάποιον αθλητικό αλλά για άκρως προσωπικό λόγο!

Ο Χρήστος Καραβασίλης πάντρεψε την κόρη του Μαρία με τον πολιτικό μηχανικό Νίκο Συμεωνίδη και όπως είναι φυσιολογικό, αυτήν την περίοδο δεν είχε μυαλό για οτιδήποτε άλλο.

Το μυστήριο έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Σαμοθράκη παρόντων πολλών συγγενών και φίλων του ζεύγους, αλλά και άλλων εκλεκτών καλεσμένων. Για παράδειγμα, μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης αλλά και ο ξανθιώτης μέλος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Μάλιστα, τον τον λόγο αυτό ο Χρήστος Καραβασίλης απουσίασε από το σημαντικό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή, όπου παρουσιάστηκε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ οι Γαβριηλίδης και Γκιρτζίκης έσπευσαν να ανέβουν αμέσως μετά από αυτό για να προλάβουν να παραστούν στο μυστήριο.

Στην φωτογραφία αρχείου, οι τρεις θρακιώτες – μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ από παλιές καλές χαμογελαστές στιγμές στην Πολωνία, σε μια προπόνηση της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Euro 2012.