Οι δύο νικητές του διαγωνισμού του Πανθρακικού

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

– Ένας στρατιωτικός της πολεμικής αεροπορίας και ένας μαθητής της τρίτης λυκείου είναι οι δύο νικητές του διαγωνισμού για τα δύο εισίτηρια διαρκείας του Πανθρακικού που κλήρωσε το ThrakiSportS.

Οι Νικόλαος Γιαννακίδης και Ραφαήλ Ιακωβίδης παρέλαβαν τα εισιτήρια τους χθες έξω από το ΔΑΚ Κομοτηνής και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Πανθρακικού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και οι δύο απάντησαν σωστά στις τρεις ερωτήσεις που έιχαν σχέση με την ομάδα του Πανθρακικού, ενώ έιχαν κάνει νωρίτερα like στη σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, ενώ συνολίκα 8 ήταν αυτοί που απάντησαν σωστά στις τρεις ερωτήσεις του διαγωνισμού.

Οι διαγωνισμοί θα συνεχιστούν από το ThrakiSportS, οπότε όσοι δεν κέρδισαν ας μην απογοητεύονται, καθώς θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες. Επίσης το ThrakiSportS καλεί τους φιλάθλους όχι μόνο του Πανθρακικού, αλλά και όλων των ομάδων της Θράκης να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και να ενισχύσουν έτσι τις ομάδες της περιοχής μας, που τους έχουν τόσο πολύ ανάγκη.