ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην ευρεία νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί της Κεσσάνης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης ο Ορφέας Ξάνθης, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Καραγκιόζη.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η ομάδα του Ορφέα απέναντι στην αξιόμαχη Κεσσάνη Ερασμίου, που και με τις απουσίες που είχε ήταν δύσκολο να κοντράρει τον Ορφέα, και με δεδομένο και την διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες ήταν εξ’ αρχής δύσκολο το έργο τους.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πιο δυνατά και με τέρμα του Βασιλειάδη στο 15’ μπήκε μπροστά στο σκορ, για να έρθει στο 20’ ο Καραγκιόζης  να κάνει το 2-0.Στο 27’ ο Βασιλειάδης θα κερδίσει πέναλτι αλλά ο Μουμίν Τουγιάλ θα αστοχήσει, με τον Τουγιάλ πάντως να βρίσκει δίχτυα με ωραία προσπάθεια στο 44’. Το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Ξανθόπουλος, ενώ με την σέντρα του δευτέρου μέρους  ο Μαυρόπουλος θα ανεβάσει τον δίκτυ του σκορ στο 5-0. Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει ο Γιάννης Καραγκιόζης με δύο πολύ ωραία γκολ στο 58’ και στο 82.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Κισά Ομέρ, Καραγκιόζης Β., Τζαμπάζ Χακή(62’ Κτίστης), Κετσιεμενίδης, Μόσχος, Μυγγίδης, Μαυρόπουλος, Ξανθόπουλος(60’ Μαλαδένης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Τουγιάλ, Βασιλειάδης

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Σανικιώτης, Ελευθεράκης(46’ Βαθρακάς), Μπαρμπακώστας, Βαφειάδης, Κουτσούμπας, Γιαννόπουλος, Τσιλιγγίρης(65’ Σιάκκας), Πατμάζογλου, Ανδρεόγλου(35’ Πασσάς, 71’ Ιδρίζ Ογλού), Σεραπτσής, Μιλαχίμογλου(62’ Ανδρεόγλου)