ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην εμφατική νίκη της Θαλασσιάς με την Συδινή

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε στην Β’ γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης η Αναγέννηση Θαλασσιάς που επικράτησε με 8-0 της Θράκης Συδινής.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική μια και η ανωτερότητα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα ου αντιμετωπίζει τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά η ομάδα της Συδινής φάνηκαν στο γήπεδο. Η ομάδα του Αντώνη Μπαμπαλή μπήκε πιο δυνατά και με την συμπλήρωση 13’ λεπτών αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Κοτρότσιο, και με τέρματα του Πεντεζίδη στο 22’ και στο 25’ το σκορ διαμορφώθηκε στο 3-0, με τον Κελλίδη λίγο πριν το ημίχρονο να κάνει το 4-0. Στην επανάληψη οι [αίκτες της Θαλασσιάς συνέχισαν από εκεκί που σταμα΄τησαν στο πρώτο μέρος και στο 48’ ο Πεντεζίδης θα πετύχει το τρίτο προσωπικό του τέρμα και πέμπτο για την ομάδα του, με τον Γιάννη Καζάκη να σκοράρει και αυτός στο 60’. Στην συνέχεια και παρά της αλλαγές η ομάδα της Θαλασσιάς συνέχισε να σκοράρει και με τέρματα των Σταύρου και Αβερόπουλου διαμορφώθηκε το τελικό 8-0.

Η ομάδα της Θαλασσιάς στρέφει πλέον την προσοχή της στην κλήρωση για την Β’ φάση και το ποιός θα είναι ο αντίπαλος της, ενώ η ομάδα της Θράκης παρά την βαριά ήττα κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον μια και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα όλης της εβδομάδας φαίνεται να παίρνουν τέλος.

Αναγέννηση Θαλασσιάς: Περπερής(46’ Βασιλειάδης), Πεντεζίδης(55’ Δελιτζόγλου), Κοτζάκελης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κοτζακελίνης,  Στεπανιάν, Κελίδης,  Μουχτάρης(70’ Σταύρου), Κοτρότσιος(65’ Αβερόπουλς), Καζάκης(65’ Σαββίδης), Παπαδημητρίου

Θράκη Συδινής: Γενιδάκης., Σαββίδης, Καρατζόφ, Πολυμερίδης, Αβραμίδης, Κωνσταντινίδης(60’ Μόρφης), Τελκερίδης, Γαρούφας(74’ Ζυγρίδης), Δανδανόπουλος, Αλβανίδης(65’ Ευσταθίου), Αρχοντάκης(40’ Λουτφί)