Δοκιμάστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά υπέγραψε στο Σουφλί!

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Μια παράξενη ποδοσφαιρική ιστορία διαδραματίστηκε την τελευταία εβδομάδα και αφορούσε τις δυο ομαδες που θα εκπροσωπήσουν τον Έβρο, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σε άλλη ομάδα δοκιμάστηκε παίχτης και τελικα σε άλλη υπέγραψε! Πιο συγκεκριμένα ο 25 χρονος Νίκος Ντόλας από τις Φέρες δοκιμάστηκε στον Εθνικό και τελικά υπόγραψε στον Έβρο Σουφλίου. Μάλιστα στο φιλικό που έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Σουφλί που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 0-1 αυτός αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού! Πέντε μέρες μετά είναι παίχτης του Έβρου Σουφλίου.

Ο Νίκος Ντόλας γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1989, και έκανε τα πρώτα του βήματα στη Θράκη Φερών και σε ηλικία 17 χρόνων μεταγράφηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου παρέμεινε για 2 χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε 2 ακόμα χρόνια στη ΠΑΕ Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, και στη συνέχεια για τα επόμενα δυόμιση χρόνια στη Νιγρίτα Σερρών στη Γ’  & στη Δ’ κατηγορία. Επόμενος σταθμός για ένα χρόνο στη Δ Εθνική η Νεα Ζίχνη Σερρών, και μετά από εκεί συνέχισε πάλι στις Σέρρες για τα επόμενα δύο χρόνια και αγωνίστηκε με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.