Video: Ο Σίλας Σεραφείμ διακωμωδεί το Ice Bucket Challenge με το… Save Water

Γράφει ο Κουτσοballης

– Η νέα τρέλα και μόδα σε όλο τον πλανήτη ακούει στην φράση Ice Bucket Challenge. Πολλοί celebrities αλλά και απλοί άνθρωποι αδειάζουν έναν κουβά νερό στο κεφάλι τους στα πλαίσια της εκστρατίας για τη νόσο ALS (Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση) ή οποία είναι μία εκφυλιστική και ανίατη ασθένεια και είναι αναγκασμένοι να δηλώσουν τρία άτομα για να κάνουν το ίδιο μέσα σε 24 ώρες, αλλά και να ανεβάσουν το βίντεο αυτό στο διαδίκτυο.

Φυσικά, επειδή από ένα σημείο και μετά οι περισσότεροι αρχίζουν και μπουγελώνονται πιό πολύ για πλάκα παρά για τον σκοπό αυτό, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι αρχίζουν και διακωμωδούν την όλη κατάσταση. Ένας από αυτούς είναι και ο κομοτηναίος κωμικός Σίλας Σεραφείμ, γνωστός και στους φιλάθλους από την πολυετή θητεία του στην πρωινή ζώνη της ΕΡΑ Σπορ, ο οποίος ετοίμασε ένα μικρό βίντεο στο οποίο ξεκινάει με τη φράση “για το ice bucket challenge…”.

Ωστόσο ο κουβάς με το νερό είναι άδειος λέγοντας ότι “εγώ είμαι από το save the water, είμαι από άλλη καμπάνια, από το σώστε το νερό για τον πλανήτη. Οι μισοί celebrities σπαταλούν το νερό για τον πλανήτη, έγινε μόδα και ο μισός πλανήτης προκαλεί τον άλλον μισό να σπαταλήσουν το νερό. Οι μισοί από αυτά τα celebrities κάναν και αυτοί καμπάνια για το σώστε το νερό. Τι τους έπιασε τώρα; Αλλά έγινε μόδα. Και το χειρότερο από όλα είναι και το νερό σπαταλούν και αυτοί που το σπαταλούν δεν πληρώνουν. Άσε που οι μισοί εγχώριοι celebrities που το ξεκινήσαν δεν ξέρουν τι είναι το ALS”.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/P6xfbolKUqk?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]