To pregame του αγώνα Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Πανθρακικός φιλοδοξεί σήμερα στο ΔΑΚ Κομοτηνής να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-1 από την Κέρκυρα εκτός έδρας.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κέρκυρα. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με στόχο να βελτιώσει την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την αποτελεσματικότητα. Πάντως, δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το ματς, με τον Μάντζιο να ενημερώνει τους 18 εκλεκτούς λίγο πριν τη σέντρα.

Αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη 3-1 στους Ζωσημάδες, με ανατροπή με αντίπαλο τον Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης.

Μόλις μία φορά έχει καταφέρει ο Πανθρακικός να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα 6 ανεξαρτήτως έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην Σούπερ Λίγκα. Για την 14η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, όταν και επικράτησε 2-0 με τέρματα των Ιγκόρ (31′ πέναλτι) και Ζεκίνια (54′). Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια, οι Γιαννιώτες πέτυχαν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στα τρία παιχνίδια στην Κομοτηνή, οι γηπεδούχοι έχουν την προαναφερθείσα νίκη και ο ΠΑΣ Γιάννινα δύο επιτυχίες, με συνολικά γκολ 1-5. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους και στις 3 επαγγελματικές κατηγορίες και το εκπληκτικό είναι ότι ο ΠΑΣ έχει μία ήττα σε 14 παιχνίδια! Στα υπόλοιπα 13, έχει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες!

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννενα:

Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Κακή η παράδοση του Πανθρακικού με ΠΑΣ! Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον διαιτητή της αναμέτρησης Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα…

Με 19 παίκτες στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ Γιάννινα

 

 

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”//www.dailymotion.com/embed/video/x185yxw” allowfullscreen]
Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 14η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague