Παλαίμαχοι ΑΟΞ/Σκόντα «Ευχαριστούμε τον κόσμο, πολύ μεγάλη η στήριξη»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίηση τους  οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ/Σκόντα, για την πολύ μεγάλη υποστήριξη των Ξανθιωτών για το φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας οπού τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική στήριξη ενός νεαρού ιδιαίτερα αγαπητού Ξανθιώτη.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το Δ.Σ. των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ/Σκόντα, με την παρουσία του προέδρου Χριστόφορου Διαμαντή και των Νίκου Κριεζή, Τάκη Μπέρτου και Μαυρουδή Τραχανέλη. Οι Παλαίμαχοι αναφέρθηκαν στον πολύ σημαντικό σκοπό που γίνεται την Δευτέρα στης 18:00 το φιλικό παιχνίδι με τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ(Θυμηθείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ) στο γήπεδο του ΑΟΞ, με όλα τα έσοδα που έχουν μαζευτεί και θα μαζευτούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να πηγαίνουν για την μετάβαση στο εξωτερικό ενός συμπολίτη και ανθρώπου του Αθλητισμού που πραγματικά έχει ανάγκη, για να λυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπάρχει.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Χριστόφορος Διαμαντής που αρχικά ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τον κόσμο για την πολύ μεγάλη στήριξη σε αυτή την προσπάθεια, ενώ γνωστοποίησε την αλλαγή ώρας που υπήρξε στο φιλικό που αντί ια 19:00 όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά θα πραγματοποιηθεί στης 18:00 λόγω των εγκαινίων του περιπτέρου της ΠΑΕ για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης που είναι στης 20:00.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος Δημόσιον σχέσεων Νίκος Κριεζής που τόνισε πόσο σημαντική και μεγάλη προσπάθεια έγινε από όλους τους Παλαιμάχους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρώτη φορά δουλέψαμε σαν ομάδα, εκφράζοντας και αυτός ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν οικονομικά αυτή την μεγάλη προσπάθεια, και καλώντας παράλληλα όλον τον κόσμο την Δευτέρα το απόγευμα να βρεθεί στο ΑΟΞ και να παρακολουθήσει ένα πολύ  ωραίο παιχνίδι με παλιές δόξες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ. Τέλος ο κ. Κριεζής εξέφρασε και το παράπονο των Παλαιμάχων προς την ΠΑΕ, και γενικότερα για την στάση παραγόντων της προς τους ανθρώπους που αποτελούν την ιστορία της ομάδας.

Τελευταίος μίλησε ο Τάκης Μπέρτος που τόνισε πως το σημαντικότερο δεν είναι μόνο τα εισιτήρια που έχουν γίνει ανάρπαστα, αλλά και η στήριξη από ανθρώπους που δεν πήραν εισιτήριο και έδωσαν χρήματα για την στήριξη της προσπάθειας, και παρά τις δύσκολες εποχές οι Ξανθιώτες απέδειξαν πόσο αλληλέγγυοι είναι. Στα αγωνιστικά ο Τάκης Μπέρτος που μαζί με τον Νίκο Κριεζή θα είναι το τεχνικό δίδυμο τόνισε πως στο φιλικό θα δώσουν το παρών και παλιοί παίκτες της ομάδας όπως ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο, ο Μαλούσης ο Χάρης Μπανιώτης και πολλοί άλλοι.