Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου για την ισοπαλία με τα Γιάννινα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, στο ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ομάδα του αλλά και στο ότι συνολικά ο Πανθρακικός δεν πήρε ό,τι άξιζε από τον αγώνα, σταθηκε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος.

“Σαν να έχει πανσέληνο”, ήταν τα πρώτα λόγια τουΆκη Μάντζιου στη συνέντευξη τύπου, αφού λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος οι δηλώσεις και των δύο προπονητών έγινε υπό το φως των προβολέων από τις κάμερες της τηλεόρασης. Στη συνέχεια δήλωσε πως “κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια και στα δύο ημίχρονα. Βάσει της συνολικής εικόνας δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν είχαμε το ρυθμό που έπρεπε στο α’ μέρος, αλλά δεν έπρεπε κιόλας να είμαστε πίσω στο σκορ. Σε μια ανύποπτη φάση δεχτήκαμε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε έτσι όπως πρέπει να παίζουμε, είχαμε πολλές φάσεις και πιέσαμε τον αντίπαλο, πήραμε το χειροκρότημα και ήταν άτυχη στιγμή που δεν πετύχαμε ένα ακόμα γκολ. Θα μας βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος να ηρεμήσουμε και κάποια παιδιά να έρθουν κι αυτά στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάσταση. Ευχαριστούμε τον κόσμο και συνεχίζουμε”.

Σε ερώτηση για το αν έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημα σε αυτές τις δύο αγωνιστικές είπε ότι “σίγουρα και προσπαθούμε να το λύσουμε εσωτερικά. Το κρατάω για μενα ποιο είναι αυτό. Κάποια παιδιά δεν έχουν ρυθμό, ο Κάσες έχει να παίξει πολλούς μήνες. Υπάρχει πρόβλημα και προσπαθούμε να το αλλάξουμε. Προχωράμε και ψάχνουμε τις λύσεις εκ των έσω. Δεν υπάρχει θέμα φόβου στην ομάδα”.

Τέλος σε ερώτηση του ThrakiSportS για τον αν η διακοπει του πρωταθλήματος βοηθήσει είπε πως “η διακοπή βοηθάει, γιατί τα παιδιά θέλουν χρόνο. Δεν με τρομάζει προσωπικά η ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς”.