Απέκτησε και παίκτη του Ολυμπιακού η ΑΕ Κομοτηνής!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Περιφερειακό παίκτη τον οποίο πριν λίγους μήνες καθοδηγούσε ο “Αγαθός Γίγαντας” του ελληνικού μπάσκετ Αργύρης Καμπούρης, απέκτησε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς η ΑΕ Κομοτηνής. 

 Μετά τους Γιώργο Κουτσοβασίλη, Χρήστο Μπανιώτη και Σταύρο Χονδρόπουλο, ο Βαγγέλης Χατζηπαυλίδης αποτελεί για την ΑΕ Κομοτηνής την τέταρτη και τελευταία μεταγραφή για την φετινή περίοδο.

Ο Βαγγέλης Χατζηπαυλής γεννήθηκε το 1995, αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πράγμα που σημαίνει ότι έχει εμπειρία και εικόνες από δύσκολες προπονήσεις και αγώνες. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στην Χαν Νίκαιας και συνέχισε στον Ιάσονα Νίκαιας (2006-2010), την Ε.Α Νίκαιας (2010-2011), ενώ στη συνέχεια επέστρεψε για ένα χρόνο στον Ιάσονα (2011-2012) προτού πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό (2012-2014) με τον οποίο αγωνιζόταν ως βασικός πλέι μέικερ στο εφηβικό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Αργύρη Καμπούρη. Ο Χατζηπαυλής με την ανακοίνωση των βάσεων την Πέμπτη πέρασε στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο ΤΕΦΑΑ και έτσι ολοκλήρωσε την συμφωνία του με την ΑΕ Κομοτηνής, καθώς οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή και είχαν συμφωνήσει σε περίπτωση που ερχόταν ο παίκτης στην Κομοτηνή από πολύ νωρίτερα. 

Έτσι μετά τις 4 μεταγραφές και τις 11 ανανεώσεις παικτών (Σιμάκης, Καπαρελιώτης, Τσαούς, Βάκρινος, Παπαγεωργίου, Σκοπιανός, Βαχαρίδης, Παπακωνσταντίνου, Τερζίδης, Κοτσαρίδης και Μπακιρτζής) το ρόστερ της ΑΕ Κομοτηνής έφτασε να έχει 15 παίκτες. Πλέον διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν θέσει ως στόχο η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής να πρωταγωνιστήσει όπως και πέρσι στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.