Χάλασε η μεταγραφή του Αλεξάκη από την ΓΕΑ στην ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Μπορεί να παρουσιάστηκε πριν μία εβδομάδα στην επίσημη πρώτη της ΑΕΚ στην Αθήνα, αλλά δεν έχει ακολουθήσει την ομάδα στο Πήλιο, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο λόγος για το Νίκο Αλεξάκη. Μπορεί να έχει γραφτεί σε αθηναϊκά μέσα ότι βρίσκεται στο Πήλιο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS η αλήθεια είναι διαφορετική. Έχει επιστρέψει εδώ και μια εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη.

Η μεταγραφή του στην αθηναϊκή ομάδα, από την οποία όχι μόνο ανακοινώθηκε αλλά και παρουσιάστηκε, όλα δείχνουν ότι χαλάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος έχει να κάνει όχι μόνο με το οικονομικό αλλά με την προστασία του δίμετρου παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, ζητήθηκαν εγγυήσεις ότι ο παίκτης θα έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και δεν θα γυαλίζει μόνο τον πάγκο, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Έτσι ο Νίκος Αλεξάκης επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη και είναι πολύ πιθανόν τη νέα σεζόν να είναι συμπαίκτης του καλού του φίλου Σταύρου Κασαμπαλή, με τον οποίο εικονίζονται στην φωτογραφία του greekvolley.