Χάλασε η μεταγραφή του Αλεξάκη από την ΓΕΑ στην ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Μπορεί να παρουσιάστηκε πριν μία εβδομάδα στην επίσημη πρώτη της ΑΕΚ στην Αθήνα, αλλά δεν έχει ακολουθήσει την ομάδα στο Πήλιο, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο λόγος για το Νίκο Αλεξάκη. Μπορεί να έχει γραφτεί σε αθηναϊκά μέσα ότι βρίσκεται στο Πήλιο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS η αλήθεια είναι διαφορετική. Έχει επιστρέψει εδώ και μια εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη.

Η μεταγραφή του στην αθηναϊκή ομάδα, από την οποία όχι μόνο ανακοινώθηκε αλλά και παρουσιάστηκε, όλα δείχνουν ότι χαλάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος έχει να κάνει όχι μόνο με το οικονομικό αλλά με την προστασία του δίμετρου παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, ζητήθηκαν εγγυήσεις ότι ο παίκτης θα έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και δεν θα γυαλίζει μόνο τον πάγκο, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Έτσι ο Νίκος Αλεξάκης επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη και είναι πολύ πιθανόν τη νέα σεζόν να είναι συμπαίκτης του καλού του φίλου Σταύρου Κασαμπαλή, με τον οποίο εικονίζονται στην φωτογραφία του greekvolley.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here