Τρεις μεταγραφές και τον Τορομανίδη ανακοίνωσε ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Τέσσερες μεταγραφικές ανακοίνωσε η ομάδα Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ανάμεσα στους οποίους και ο Θόδωρος Τορομανίδης. Αναβολή του αυριανού φιλικού με τον Έβρου Σουφλίου.

Όπως ανέφερε από το μεσημέρι αποκλειστικά το Thrakisports, o Ξανθιώτης μέσος Θόδωρής Τορομανίδης είναι από σήμερα παίχτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Επίσης ανακοινώθηκαν οι Μπαμπλής, Θεοδωράκης και Κούρτοβ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού: Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θόδωρου Τορομανίδη ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο και έχει φορέσει τη φανέλα της Skoda Ξάνθη και του Έβρου Σουφλίου, του τερματοφύλακα Αθανάσιου Μπαμπλή ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Άνθειας, του 26χρονου μέσου Ανδρέα Θεοδωράκη που αγωνιζόταν στον Αετό Αρριανών και τον Έβρο Σουφλίου καθώς και του αμυντικού Σβέτλιο Κούρτοβ.

Επίσης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την αναβολή του φιλικού με τον Έβρο Σουφλίου που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο Σάββατο 30 Αυγούστου, έπειτα από κώλυμα της ομάδας του Σουφλίου. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου με την FC Svilengrand 1921 στο Στάδιο Φώτης Κοσμάς.