Στον Εθνικό ο Θόδωρος Τορομανίδης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Ο πρώην παίχτης της Skoda Ξάνθη Θόδωρος Τορομανίδης θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakisportS.

O Τορομανίδης έμεινε ελεύθερος από τη Ξάνθη φέτος το καλοκαίρι και μάλιστα είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα για την αποχώρησή του από την ομάδα, με το ξέσπασμα του προέδρου του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή, και παρά το μεγάλο ενδιαφέρον ομάδων απο την  Football League αλλά και απο την Καβάλα ο Τορομανίδης συμφώνησε με την ομάδα της Αλεξανδρρούπολης. Βασικός λόγος που διάλεξε να μείνει στη Θράκη και να αγωνιστεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, είναι το γεγονός ότι ο Θοδωρής θέλει να συνδυάσει το ποδόσφαιρο χωρίς να αφήσει τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, και η επιλογή του Εθνικού ήταν η πλέον ενδεδειγμένη.

Ο 21χρονός Ξανθιώτης μέσος ξεκινησε την καριέρα του από τον Ορφέα Ξάνθης και στη συνέχεια μεταπήδησε στα ΤΕΠ Ξάνθης, απο που και προωθήθηκε στην αντρική ομάδα της Skoda το 2012, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από τη Ξάνθη στον Έβρο Σουφλίου για έξι μήνες.