Πήρε Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ, περιμένει… ο Καραγκούνης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Ο Δικέφαλος συμφώνησε με τον διεθνή πρωην φορ του Πανθρακικού και πολλών άλλων ομάδων, Δημήτρη Παπαδόπουλο αφού ο 33χρονος επιθετικός περάσε από εξετάσεις το πρωί και υπογράψε στον ΠΑΟΚ!

Αριστερός επιθετικός, κεντρικός αμυντικός, δημιουργικός χαφ; Αυτές οι θέσεις που πονά ο ΠΑΟΚ! Τζίφος! Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το thessports, αλλά και όλο το τύπο της Θεσσαλονίκης, απέκτησε όμως τελικά σέντερ φορ, τον Δημήτρη παπαδόπουλο κι ας είχε τον Αθανασιάδη και τον Κουλούρη. Ο Παπαδόπουλος έπαιξε πέρσι στον Ατρόμητο, έχοντας 14 γκολ και 6 ασίστ σε 31 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πανθρακικό, έχοντας 11 γκολ και 3 ασίστ σε 25 αγώνες. Στις αρχές του καλοκαιριού ηταν κοντά στην ΑΕΚ, ενδιαφέρον έδειξαν ομάδες της Αγγλίας, της Αμερικής και του Καναδά, ο Απόλλωνας και πρόσφατα η Βέροια, αλλά τελικώς δεν έκλεισε η μεταγραφή, έμεινε ως τώρα χωρίς ομάδα και μπήκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ,όπου και κατέληξε για το επόμενο έτος, όντας επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο ομογενής επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι μονοετές.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Ο Παπαδόπουλος έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου του 1981 στο Γκαγκάριν της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (νυν Ουζμπεκιστάν) και έχει ύψος 1,80. ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο, συνέχισε για μια διετία στην Μπέρνλι κι απο κεί για 5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μετά ακολούθησαν Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Θέλτα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Ατρόμητο διαδοχικά. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 338 ματς εθνικών και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τις ομάδες του, πετυχαίνοντας 96 γκολ και δίνοντας 35 ασίστ. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε 203 ματς  πετυχαίνοντας 78 γκολ και δίνοντας 25 ασίστ! Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών από το 2002 και μέλος της ιστορικότερης Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου, που το 2004 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, στο οποίο ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε δυο φορές και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ζήση Βρύζα εναντίον της Ρωσίας, που έδωσε την πρόκριση από τον όμιλο. Συνολικά έχει 22 συμμετοχές με το εθνόσημο και έχει πετύχει 2 γκολ. Έχει κατακτήσει επίσης ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο Ελλάδος, καθώς και ένα πρωτάθλημα Κροατίας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ”.

Εκτός του Παπαδόπουλου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει την υπόθεση Καραγκούνη, ο οποίος είναι επίσης επιθυμία του προπονητή του ΠΑΟΚ. O 37χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1977) έκανε πέρσι 14 συμμετοχές με την Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει μια πρόταση από την Κύπρο, αλλά περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων που έκανε με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτός είναι επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ.