Κυνηγάει Σκόρδα και Άρη ο Παπαστεριαννός

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. εκδίκασε, τις υποθέσεις του παίχτη πλέον της Ξάνθης Μανόλη Παπαστεριανού, αλλά και του Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Επιβολή ποινών μπορούν να ζητήσουν και οι Κουλουχέρης, Αραβίδης. Αν η ομάδα δήλωνε στη Γ Εθνική, όλες αυτές οι περιπτώσεις θα αποτελούσαν παρελθόν για τους “κίτρινους”, αλλά το ειρηνοδικείο αποφάσισε διαφορετικά δίνοντας στο Σκόρδα το χρίσμα και τις εξελίξεις στον Αρη… θρίλερ με απρόβλεπτες καταστάσεις!  

Την αίτηση επιβολής ποινών, από την πλευρά των Παπαστεριανού, (ο οποίος έχει καλές σχέσεις με το Λάμπρο Σκόρδα και συμφώνησαν ώστε οι Χαλκιδικιώτης μέσος πλεον της Ξάνθης, να παίξει πέρσι στον Άρη, αν και η Ρουμανική Κονκόρντια χάλασε τη συμφωνία) αλλά και του  Παπαζαχαρία, εκδίκασε  το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. Ως γνωστόν, στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Αρη οφείλονται χρήματα και, πλέον, η κίνηση που έκαναν, αποτελεί το προτελευταίο στάδιο επιβολής ποινών (μη ορισμό αγώνων και αφαίρεση βαθμών).

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο επόμενος 20ήμερο και είναι ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία θα βρεθεί η διοίκηση Σκόρδα, από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας θητείας της. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι φίλαθλοι του Άρη δεν επιθυμούν την Β’ Εθνική, θεωρώντας ότι η ομάδα θα καταρρεύσει, ενώ προτιμούν τη Γ’ αλά περίπτωση ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ρέιντζερς, που και ευκολότερες ομάδες θα αντιμετωπίσουν αλλά και θα απαλλαγούν από το βραχνά των χρεών.  

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δεν “κινδυνεύει” μόνο από τους παραπάνω παίκτες, αλλά και από τους Κουλουχέρη-Αραβίδη. Κι αν για τον πρώτο, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά, και ο δεύτερος έχει το δικαίωμα (εδώ και 1,5 χρόνο) να ζητήσει επιβολή ποινών, εφόσον το αποφασίσει.