Καραμπόλα με Τσαμπούρη στην Κομοτηνή και Παπαγεωργίου στην Αγγλία

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί εμμέσως πλην σαφώς ο Άκης Μάντζιος να έκλεισε την πόρτα των μεταγραφών το απόγευμα της Πέμπτης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο άφησε μια χαραμάδα. Μια σειρά από δημοσιεύματα δείχνει όιτι αυτό δεν έγινε ίσως τυχαία.

 

Η πρώτη βόμβα έπεσε νωρίς το πρωί, όταν κυκλοφόρησαν οι εφημερίδες. Εκεί, στην κουτσομπολίστικη – σχολιογραφική στήλη inserte and delete αναφέρθηκε επί λέξει: “Η ουραγός της Τσάμπιονσιπ (μαζί με τη Φούλαμ των Μήτρογλου, Σταφυλίδη) χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και έχει απλώσει τα… δίχτυα της μέχρι την Ελλάδα. Μάθαμε, λοιπόν, πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Θανάση Παπαγεωργίου του Πανθρακικού. Τους κάνει γιατί εκτός των άλλων μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως δεξί στόπερ. Μάλιστα, ο Πανθρακικός έχει ενημερωθεί και δεν έχει πρόβλημα, ακόμη κι αν χρειαστεί να «ανέβει» στο νησί για δοκιμή…”.

Δεν είναι γνωστό αν η πληροφορία ισχύει ή όχι, ξέρουμε ωστόσο ότι γράφτηκε.

Όπως επίσης γράφτηκε από το Marca-SL ότι οι Θρακιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Σάββα Τσαμπούρη, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό ο 28χρονος αμυντικός να αποτελέσει τη μεταγραφική… χαραμάδα της ακριτικής ομάδας.  Ο Τσαμπούρης έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας την τελευταία τετραετία (2010-14) 101 συμμετοχές και 3 γκολ με την αρκαδική ομάδα. 

Παρεμπιπτόντως, η θέση (δεξιός μπακ) στην οποία αγωνίζεται ο «Τσαμπού» και η προοπτική να αποτελέσει τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Πανθρακικό, μάλλον δίνει… τροφή στο μεταγραφικό σενάριο που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (28/8) έπειτα από δημοσίευμα του «Goal news».