Αντίπαλος με Μπέλεκ… ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Αντίπαλος με τον πρωην παίχτη του Πανθρακικού και τώρα της Φιορεντίνα Λέο Μπέλεκ θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ, στους ομίλους της Europa League, μαζί με τη Γαλλική Γκινκάμπ, και τη Ντιμανό Μίνσκ του γνωστού μας Ουντόζι. Βατή η κλήρωση για ΠΑΟ, ενώ πολύ δύσκολη η κλήρωση για τον Αστέρα Τρίπολης.

 Η ιταλική Φιορεντίνα του Λεο Μπέλεκ, η κυπελλούχος Γαλλίας, Γκινγκάμπ και η Ντινάμο Μινσκ από τη Λευκορωσία είναι οι τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 11ο όμιλο με τρεις πολύ δυνατές ομάδες και όπως είπε ο Μάαρτεν Μάρτενς “πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, που ξέρω πολύ καλά ότι κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες”.   

Βατή είναι η κλήρωση των ομίλων του Europa League για τον Παναθηναϊκό, όχι όμως για τον πρωτάρη Αστέρα Τρίπολης, που έπεσε στα… πολύ βαθιά.

Οι «πράσινοι» κληρώθηκαν στον 5ο όμιλο με την Αϊντχόφεν, την πορτογαλική Εστορίλ αλλά στάθηκε άτυχος με την αδύναμη του ομίλου, καθώς προέκυψε η Ντινάμο Μόσχας.

Οι Αρκάδες στον 3ο όμιλο θα βρουν μπροστά τους την Τότεναμ, την Μπεσίκτας και την Παρτιζάν, έχοντας προφανώς πολύ δύσκολο έργο αλλά σίγουρα πολύ εμπορικούς αντιπάλους.

Δύσκολο έργο έχει και ο Απόλλων Λεμεσού, που κληρώθηκε στο 1ο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ, την Γκλάντμπαχ και την Ζυρίχη.