Αναβλήθηκαν οι κληρώσεις της Football League και της Γ΄ εθνικής… ελέω Άρη!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Το θρίλερ στο Άρη συνεχίζεται… και για αυτό αναβλήθηκε η κλήρωση της Δευτέρας για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (που αφορά Εθνικό και Έβρο Σουφλίου) που πήρε παράταση κάποιων ημερών μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Άρη! Επίσης μετατέθηκε και η κλήρωση της Football League που θα γινόταν την Τρίτη (2/9) κατά μια εβδομάδα περιμένοντας τις δραματικές εξελίξεις στον Άρη!

Αναφορικά με την Γ’ Εθνική, και την αναβολή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, το Δ.Σ. της ΕΠΟ πήρε την εν λόγω απόφαση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Άρη.

Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Παρασκευή (5/9), με την ελληνική ομοσπονδία να δίνει περιθώριο κάποιων ημερών στους Θεσσαλονικείς για να φανεί αν τελικά θα δηλώσουν συμμετοχή στην τρίτη κατηγορία. Υπενθυμίζεται πως εκείνη την μέρα θα γίνει παράλληλα και η κλήρωση για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, στην οποία επίσης μετέχουν το Σουφλί και ο Εθνικός.

Επίσης, όπως είναι φυσικό, αναβολή πήρε και ο τελικός καταρτισμός των ομίλων (για τον ίδιο λόγο), κάτι που τελικά θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (4/9). Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή έχουν δηλώσει συμμετοχή 59 ομάδες + 1, η Δόξα Δράμας και εκρεμμεί το τι θα γίνει πλέον με τον Άρη, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα μένει Football League, κάτι που ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί ξανά.

Ακόμη, η επιτροπή του πρωταθλήματος της Football League προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι η προγραμματισμένη για την Τρίτη (2/9) κλήρωση του πρωταθλήματος παίρνει παράταση μίας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τις 9 Σεπτεβρίου και ημέρα Τρίτη στις 17:00 στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Πρόκειται για μία απόφαση που απορρέει από το γεγονός πως δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως ο καταρτισμός των ομίλων, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις ομάδων, όπως του Άρη, που η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στον… αέρα.

Υπενθυμίζουμε, ότι στους διαδρόμους της Football League το θέμα που μονοπωλεί τις συζητήσεις, είναι αυτό του Άρη με τις εξελίξεις στους «κίτρινους» να προβληματίζουν τις αρμόδιες αρχές του πρωταθλήματος, αλλά και την ΕΠΟ.